zaterdag 11 augustus 2018

Komende projecten en workshops

Een lange en warme zomer hebben we tot nu toe gehad. Nu is het gelukkig wat koeler, af en toe regen (goed voor de tuin) en gaan we zo langzamerhand denken aan alles wat er in het najaar staat te gebeuren. In ieder geval aan aantal workshops en projecten, waar je nog aan deel kunt nemen.

1) Als eerste gaat het meerjarige mystery borduurproject 'Patchwork in Kruissteek' van start: vanaf/rond 1 september elke maand een patroontje/deel van het werkstuk, met daarbij tips/handigheidjes en extraatjes. Deelname is alleen mogelijk door aanschaf/bestellen van Basispakket 1  met XX borduurgaren voor de eerste tijd en 1.40x1.40m witte Jobelan borduurstof) of Basispakket 2 (zelfde aantal basisgarens voor de eerste tijd, maar zonder de borduurstof): alles wat je in de komende jaren dan via een besloten deelneemsters/emailgroep binnen krijgt is GRATIS! Een lange tijd bezig zijn met je borduurhobby, met heldere kleuren en leuke patronen, wie wil dat nou niet?

DEELNAME ONBEPERKT - je kunt door op één van beide basispakketten te klikken direct naar de webshop gaan, en bestellen. Je naam komt dan in een besloten emailgroep, waardoor je elke maand aan je werkstuk kunt 'bouwen'. Uiteindelijk - als je daarvoor kiest, want je mag doen wat je wilt, zolang je mee wilt doen - heb je een mooi borduurwerk.

 2) Vervolgens kun je nog deelnemen aan de 9-delige haak workshop 'Bohemian Blooms Crochet Blanket', die op zaterdag 15 september bij SAQS van start gaat. ER IS NOG PLEK VOOR 3 DEELNEEMSTERS. Via DEZE LINK (klik er maar op) ga je direct naar mijn webshop, en kun je lezen wat de bedoeling is. Je kunt je door het bestellen van deze workshop direct aanmelden: inschrijfformulier krijg je dan via je email. Er zijn al 4 zaterdagen voor 2018 bekend, voor 2019 kijken we in het najaar welke datums we daarvoor nemen.

 3) De 3-delige workshop 'Bali Wedding Star Prismatic' staat voor de zaterdagen 6 oktober, 3 november 2018 en 9 februari 2019 Bij SAQS op het programma. Een quilt van Judy Niemeyer, die je via paper piecing op de naaimachine gaat maken. Prachtige kleurrijke strippensets Pristmatic en Gypsy worden gebruikt naast een lichte basis en duidelijke sterpunten voor de zwarte/donkere batiks. De quilt wordt 80x80 inches, maar je kunt ook een deel maken, of meerdere kleine quiltjes uit deze ene grote. Je kunt deelnemen door op de link te klikken, en de workshop te bestellen: inschrijfformulier krijg je dan via email. Bij deze workshop is het paper piecing patroon al inbegrepen.
Voor alle workshops die bij SAQS/Sylvia's Art Quilts Studio, Mient 10, 1655KR Sijbekarspel gehouden worden geldt: koffie/thee en wat lekkers en een lunch zijn inbegrepen. Voor de meeste zaterdag/workshop werken we van 10.00 tot 16.00 uur, inclusief lunchtijd. Materialenlijst krijg je na bestelling/inschrijving via email toegestuurd.

Graag tot ziens op één van bovenstaande projecten/workshops!

Heb je nav. bovenstaande nog vragen? Mail me dan via onderstaand emailadres.
Sylvia Kaptein

Sylvia's Art Quilts Studio

email: sylvia@sylviasartquilts.nl
Foto's van Bohemian Blooms Crochet Blanket en de quilt Bali Wedding Star Prismatic zijn bij de workshop te bekijken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je keek, laat een berichtje achter