zaterdag 16 juni 2018

Een leuk haakproject!

Hi allemaal,
Er is weer leuk nieuws te melden: vanaf september 2018 start ik met het geven van de UNIEKE 9-delige workshop 'Bohemian Blooms Crochet Blanket', afmeting ca, 124x124cm, die geheel gemaakt wordt via het originele materialenpakket met vier verschillende soorten Rowan garens (bovenmerk klasse). Prachtige 3D effecten wisselen elkaar af: blokken en randen worden gemaakt, met diverse haaktechnieken.
Er wordt gewerkt met 3 verschillende maten haaknaalden: nr. 3,5, nr.4,0 en nr 4,5.
31 Bolletjes zitten in het pakket, en twee pakjes kralen, met natuurlijk het Boek met aanwijzingen en foto’s. Alles in het Engels maar via de workshop dagen krijg je Nederlandse begeleiding en kun je aanvullende informatie noteren via een schrift en pen die je meeneemt.
Bij zo’n workshop die 1 x per maand gehouden wordt gaat het niet alleen om het haken zelf, maar ook om de beleving. Je werkt met prachtige garens in bijzondere tinten; de kleuren van Rowan garens zijn geïnspireerd door de schitterende landschappen van Engeland, Schotland, Wales en Ierland (iedereen die daar wel eens geweest is, weet meteen wat ik bedoel!). De teksten in het boek geven je een goed beeld over de inspiratie en werkwijze van de ontwerpster, en via de uitgebreide beschrijvingen maak je gedurende de looptijd van deze 9-delige workshop een prachtig werkstuk. ER IS VOOR 5 PERSONEN PLEK; in ieder geval is er al één inschrijving! Bij veel belangstelling/inschrijvingen wijken we uit naar een tweede serie workshops.

Het originele pakket is nu in de VOORVERKOOP via mijn webshop verkrijgbaar: door in de voorverkoop te bestellen én te betalen (dat kan via overschrijving of direct via PayPal) verzeker je je van de (beperkte) mogelijkheid om het project te maken (kijk naar de leverdatum), en kun je zelfs kiezen om dat thuis te doen, zonder workshop.
Wil je dan alsnog de workshop volgen, dan wordt de prijs van het pakket van de kosten daarvoor afgetrokken.

Origineleel pakket Bohemian Blooms Crochet Blanket in de VOORVERKOOP via deze link: 31 bollen Rowan garens in 4 kwaliteiten, kralen en boek - € 225,00 (beperkt leverbaar, levering eind juli/augustus 2018, of op de eerste workshopdag in september).
Workshop voor 9 keer, 1 x per maand op zaterdag (datums worden nog bekend gemaakt), inclusief genoemd pakket € 450,00 bij betaling in één keer direct bij inschrijving, inclusief koffie/thee/wat lekkers erbij en een lunch. Je maakt dan het genoemde bedrag over, óf - als je het pakket in de voorverkoop al had besteld/betaald - € 225,00. Dit gaat altijd in overleg!

Bij deelbetalingen € 130,00 in één keer, direct bij inschrijving, en 8 x € 45,00 per maand, steeds voordat de eerstvolgende workshop zaterdag aanbreekt. Bij betaling in termijnen houd je je aan de verplichting van betaling! Dat is een afspraak waar ik op moet kunnen rekenen. (Heb je in dit geval ook al het pakket in de voorverkoop besteld? Dan betaal je daarna alleen nog 8 x € 33,15, voor de eerstvolgende workshop zaterdag aanbreekt).
Eventueel kun je de workshop ook volgen met alleen het boek en de kosten voor 9 keer workshop: dan betaal je € 250,00 in één keer direct bij inschrijving, of via deelbetaling van € 90,00 in één keer, direct bij inschrijving, en 8 x  € 25,00 per maand, steeds voordat de eerstvolgende zaterdag aanbreekt. Bij betaling in termijnen houd je je aan de verplichting van betaling! Dat is een afspraak waar ik op moet kunnen rekenen. BELANGRIJK IN DIT GEVAL is dat je vergelijkbaar garen aanschaft, dat qua looplengte, dikte en stekenproef overeenkomt met de oorspronkelijke garens. Bij vervangende garens is echter niet hetzelfde effect te garanderen en is de uiteindelijke uitstraling van het project geheel voor eigen risico.
Mocht je je voor de 9-delige workshop inschrijven, dan wordt er op je gerekend. De eerste vier datums (september, oktober, november en december 2018 zijn in principe al vastgezet, de 5 voor 2019 worden vanaf november in overleg besproken). Heb je interesse in het volgen van deze gezellige en leerzame workshops? Mail me dan via sylvia@sylviasartquilts.nl voor het inschrijfformulier/aanvullende informatie.
We gaan er een mooi en bijzonder project van maken, of je nu het VOORVERKOOP pakket aanschaft en thuis aan de slag gaat, of dat je met de workshops reeks meedoet. Je kunt me altijd via email om raad vragen, als je er niet uitkomt.
Ik heb er zin in en ga al aan de slag: per slot van rekening willen deelneemsters natuurlijk graag een voorbeeld zien.
Laat maar weten of je nét zo enthousiast bent over dit project als ik!
Haakgroeten
Sylvia Kaptein - Sylvia's Art Quilts Studio
Kit Bohemian Blooms Crochet Blanket in de voorverkoop


Of ik (delen) van het boek in het Nederlands mag vertalen is nog in bespreking: de ontwerpster moet hier toestemming voor geven, want alles valt onder copyright. Mocht die vertaling toegstaan worden, dan zul je als cursiste delen vertaald krijgen, die écht alleen voor jou als deelneemster aan deze workshop zijn. Het is NIET toegestaand dit te kopieëren, aan derden door te geven of te gebruiken om er zelf les mee te geven!
Je bestelling van het originele pakket in de VOORVERKOOP via mijn website, en de inschrijving voor de 9-delige workshop zijn BINDEND. Lees alles op de website goed door, voordat je bestelt! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je keek, laat een berichtje achter